Demi Lovato

Demi Lovato ‘beter’ na ingenomen overdosis

juli 30, 2018 0 Door RTV Nieuws Online

Demi Lovato wordt “beter” na haar ingenomen overdosis en werd regelmatig bezocht door haar vroegere vriend Wilmer Valderrama.

De popster werd dinsdag in het ziekenhuis opgenomen in Los Angeles (24 juli 18), nadat de hulpdiensten naar haar Hollywood Hills thuis waren geroepen.

Haar vertegenwoordigers hebben sindsdien bevestigd dat ze wakker is en in het ziekenhuis ligt, maar zei dat de eerste rapporten waarin ze beweerde dat ze een overdosis heroïne had gehad, informatie bevatten die “incorrect” was.

Sinds haar vermeende overdosis is de 25-jarige aan het herstellen, met bronnen die E vertellen! Nieuws dat ze steun heeft gekregen van haar familie en ex-vriend Valderrama, die haar meer dan eens in het ziekenhuis heeft bezocht.

De 38-jarige ster uit de jaren 70, die bijna zes jaar tot begin 2016 met Lovato samenkwam, werd woensdag (25 juli 18) in het ziekenhuis gezien, een dag na haar gemelde overdosis, en opnieuw op donderdag.

The Sorry Not Sorry hitmaker vocht als een tiener drugsmisbruik en was nuchter sinds 2011.

Haar ziekenhuisopname komt een maand nadat ze haar nummer Sober heeft uitgebracht, waarin ze zingt over relapsing en de afgelopen weken de banden met haar nuchtere coach heeft verbroken.

In 2015 bracht Lovato hulde aan haar toenmalige vriend Valderrama op Instagram, want ze vierde drie jaar nuchter.

‘Zonder hem zou ik echt niet meer in leven zijn, ik hou van je Wilmer,’ gutste ze.

Het paar heeft sindsdien openlijk elkaar gesteund, met Demi onthullend in haar 2017 documentaire Simply Complicated dat ze “nooit van iemand hield” zoals ze van Wilmer hield en altijd van hem zal houden.

De acteur zou “geschrokken” zijn nadat hij hoorde dat zijn overduidelijke overdosis overduidelijk was en hij leek somber in het ziekenhuis dat haar bezocht.