Demi Lovato te ziek voor rehab-gesprekken

Demi Lovato te ziek voor rehab-gesprekken

juli 31, 2018 0 Door RTV Nieuws Online

Demi Lovato is naar verluidt niet in een positie om te bespreken naar de afkickkliniek te gaan na haar vermeende overdosis.

De Cool for the Summer-hitmaker werd op 24 juli (18) in Los Angeles opgenomen in het ziekenhuis, nadat hij bewusteloos was in haar huis in Hollywood Hills.

Uit rapporten bleek oorspronkelijk dat ze ‘beter’ werd, maar op maandag (30 juli 18) werd gemeld dat ze zes dagen na het verdenking van een overdosis drugs nog steeds in het Cedars-Sinai Medical Center zat vanwege ‘complicaties’, waaronder extreme misselijkheid en een hoge koorts.

De 25-jarige is naar verluidt in “geen vorm” om zelfs maar te beginnen met gesprekken over naar een revalidatiecentrum gaan. Bronnen hebben TMZ.com verteld dat het onderwerp behandeling nog niet eens is aangehaald door haar vrienden en familie, omdat ze nog steeds niet uit het bos is.

Meerdere bronnen hebben naar verluidt redacteuren op de website verteld dat ze geen idee hebben hoe ze het nieuws zal opnemen dat ze naar een faciliteit moet gaan, waarbij iemand zegt: “We weten gewoon niet waar haar hoofd zich bevindt.”

De zelfverzekerde zangeres ging eerder naar de afkickkliniek voor zaken als drugs- en alcoholmisbruik, zelfverwonding en boulimia eind 2010 tot begin 2011, maar onthulde in haar documentaire 2017 Simply Complicated dat het niet meteen succesvol was en ze worstelde nog steeds met alcoholisme en een cocaïneverslaving in het jaar daarna.

Eerder dit jaar vierde ze zes jaar soberheid, maar onthulde in het nieuwe nummer Sober, dat in juni werd uitgebracht, dat ze een terugval had.

Na haar ziekenhuisopname zei haar vertegenwoordiger in een verklaring: “Demi is wakker en met haar familie die iedereen wil bedanken voor de liefde, gebeden en steun.” Sommige van de informatie die wordt gerapporteerd is onjuist en ze vragen respectvol om privacy en geen speculatie omdat haar gezondheid en herstel op dit moment het belangrijkste is. ”

Dokters hebben naar verluidt niet besloten wanneer ze uit het ziekenhuis kan worden vrijgelaten, maar een bron vertelde de website: “Ze staat onder de hoede van medische experts en zal naar verwachting volledig herstellen.”