Een vertegenwoordiger voor Cheryl heeft ontkend dat ze met een ‘mysterieuze man’ aan het daten is.

juli 31, 2018 0 Door RTV Nieuws Online

Verslagen omcirkeld in het weekend (28-29 juli 18) beweren dat de Fight For This Love-zanger een nieuw liefdesbelang heeft, een maand na haar splitsing van de voormalige One Direction-ster Liam Payne, met wie ze de 16-maanden oude zoon Bear deelt.

Volgens redacteuren van het Britse tijdschrift Now genoot de ster van een aantal dates en tekstuitwisselingen met een collega uit de showbizzindustrie, terwijl haar vroegere feestdagen in Cannes, Frankrijk, plaatsvonden.

“Cheryl heeft genoten van dates met iemand die ze ‘haar kruk’ noemt, ‘vertelde een insider naar verluidt aan de nieuwsuitzending. “Het is iemand in de showbizzindustrie en hoewel het nog erg vroeg is, hebben ze bij haar thuis koffie-dates gehad en eindeloze WhatsApps uitgewisseld.”

Maar een vertegenwoordiger voor de popstar heeft sindsdien de rapporten als onwaar bestempeld.

“Er is geen waarheid in deze belachelijke beweringen,” vertelden ze maandag aan WENN.

De Britse zangers, die in 2016 met elkaar zijn begonnen, kondigden eerder deze maand hun scheiding aan in gemeenschappelijke verklaringen die op hun Twitter-accounts waren geplaatst. Als label voor een ‘moeilijke beslissing’, stonden ze erop dat ze nog steeds liefde voor elkaar als gezin hebben en pleiten voor privacy omdat ze hun zoon Bear voorrang geven.

Ondertussen zijn fans er zeker van dat de bekende hitmaker van plan is om een ​​alles tellende single vrij te geven die het uiteenvallen van hun relatie beschrijft, nadat zijn vriend Abdullah Elkhereiji op vrijdag een fragment van het nieuwe nummer op zijn Instagramverhalen heeft gedeeld.

Volgens de Britse krant The Sun toonden de beelden het paar en twee andere vrienden mee aan het “onmiskenbare” geluid van Liam in een eerder ongehoord nummer, waarin hij naar verluidt zingt: “Noem je, maar je deed het nooit / Je bent het spelen van gevoelens alsof het waarheid is of durft. ”

Songteksten bevatten naar verluidt ook: “Ik wil niet degene zijn die je vertelt wanneer het over is / Alles wat je doet, het drijft me …” voordat het wordt onderbroken.