Keith Urban

Keith Urban’s advies voor Demi Lovato: ‘Omring jezelf met goede mensen’

juli 31, 2018 0 Door RTV Nieuws Online

Keith Urban heeft Demi Lovato een aantal adviezen gegeven in het kielzog van haar vermoedelijke overdosis.

Keith vocht eerder met zijn eigen drank- en drugsdemonen, met zijn vrouw Nicole Kidman gedwongen om in 2006 een interventie te organiseren die resulteerde in een rehabilitatieperiode voor de countrymuzikant, waar hij eindelijk in staat was om de gewoonte te schoppen.

Gevraagd om commentaar te geven op Demi, die onlangs in het ziekenhuis was opgenomen na een vermoedelijke overdosis, was Keith blij enkele woorden van wijsheid te delen.

“Ik weet persoonlijk niets van haar,” gaf hij toe aan de Australische show Today Extra. “Gewoon (hebben) goede mensen om haar heen en de bereidheid om op een andere manier te willen leven als dat is wat ze wil doen. Het is allemaal aan haar. ”

Sinds ze schoon zijn, hebben Keith en Nicole dochters zondag en geloof verwelkomd, en de carrière van de zanger is van kracht tot kracht toegenomen.

De 50-jarige bevindt zich momenteel midden in zijn Graffiti U World Tour en de nieuwkomer uit Nieuw Zeeland kondigde maandag (30 juli 18) aan dat hij de show begin volgend jaar naar Australië zal brengen.

“Deze wereldtour in Graffiti U is verreweg de meest gestoorde energie die we ooit hebben gezien tijdens onze shows”, vertelde hij aan Music Feeds. “De manier waarop de plaat hier is omarmd (Australië) is buitengewoon – dus in staat zijn om die liederen tot leven te brengen en iedereen te laten zingen met ons zal serieus geweldig zijn!

“Ik vind het altijd leuk om de tour naar Oz te kunnen brengen, maar ook om Julia Michaels bij ons te hebben is deze keer ongelofelijk – en dit zal de eerste keer zijn dat we ooit samen op tournee zijn geweest.”

Grammy genomineerde singer-songwriter Julia zal dienen als openingsact voor de Down Under-data, terwijl Kelsea Ballerini zich bij Keith heeft gevoegd op het Amerikaanse deel van de tournee.