Michael Buble

Michael Buble onthult de naam van de baby dochter

juli 31, 2018 0 Door RTV Nieuws Online

Michael Buble en zijn vrouw Luisana Lopilato hebben hun pasgeboren dochter Vida Amber Betty genoemd.

De Canadese crooner en de Argentijnse actrice verwelkomden hun derde kind vorige week (einden 29 juli 18) en zijn vertegenwoordiger heeft nu bevestigd wat zij haar hebben genoemd op People.com. Vida betekent “leven” in het Spaans van Luisana, terwijl Amber de naam van Michael is en Betty de naam is van de moeder van Luisana.

“Het gezin is thuis en is dolblij met de nieuwe toevoeging”, zei de vertegenwoordiger.

Vida werd geboren op 25 juli, met een gewicht van zes pond en een ounce. De actrice kondigde de volgende dag haar intrede aan op Instagram, door een zoete zwart-witfoto te delen van de hand van de pasgeborene die op het lichaam van de trotse moeder rustte.

“Hoe uit te leggen dat ons hart ontploft met liefde? Dat er niet genoeg uren op een dag zijn om erover na te denken. Ik dank God dat hij ons deze gave van leven en geluk heeft gegeven, want in haar ogen kijken kijkt naar de hemel zelf (sic) , “schreef ze in het Spaans.

“We houden van je tot in de oneindigheid en verder. We hebben op je gewacht, niet alleen om te groeien als een familie … je gaf ons licht, hoop, je bent en zult het leven van onze ziel zijn.”

The Have not Met You Toch trouwde zanger met de actrice in Buenos Aires, Argentinië in 2011, en ze zijn al de ouders van zonen Noah, die in augustus vijf jaar wordt, en Elias, twee.

Het blije babynieuws komt twee jaar nadat Noah de diagnose kanker kreeg. De 42-jarige zanger nam een ​​carrière-onderbreking in 2016 om zich te concentreren op zijn gezin, en de jongere is nu hersteld van de levensbedreigende ziekte na het ondergaan van operaties en slopende behandelingen.

Michael keerde terug naar het optreden in Croke Park in Ierland en de Barclaycard presenteert het British Summer Time Hyde Park festival eerder in juli, zijn eerste concerten sinds Noach’s diagnose van kanker.