Miley Cyrus vraagt ​​rechter om geheimhouding in hondenbeetzaak

juli 30, 2018 0 Door RTV Nieuws Online

Miley Cyrus heeft de rechter gevraagd om een ​​videoband van haar verklaring in een hondenbetenzaak af te verzegelen uit angst dat het naar de media wordt gelekt.

In 2014 werd Miley’s zus Brandi opgeroepen door Yolande Ngom, die Brandi’s Duitse herdershond, Feather, bit Ngom op Brandi’s appartementencomplex claimde, waarvoor Miley had betaald, volgens The Blast.

Ngom wilde de 25-jarige afzetten, maar de zanger probeerde een langdurig juridisch interview met de advocaten van de aanklager te vermijden, waarbij hij eerder beweerde dat ze geen kennis had van het incident en de hond niet had ontmoet voorafgaand aan de vermeende aanval.

Echter, nadat eerder dit jaar een video was verschenen waarop de Wrecking Ball-hitmaker met Feather te zien was, nam Miley eindelijk deel aan een verklaring nadat ze had toegegeven dat ze ‘verduidelijking’ moest aanbrengen in haar oorspronkelijke verklaring.

Het juridische team van de zanger vroeg een rechter op vrijdag (27 juli 18) om de tape onder de wraps te houden omdat ze beweren dat het schade aan haar reputatie zou berokkenen, omdat ze vaak het onderwerp is van media- en tabloid-speculaties over zelfs irrelevante details van haar leven. ”

Echter, Ngom weigerde haar verzoek en beschuldigde de prijswinnende zanger van het proberen een speciale behandeling te krijgen vanwege haar bekendheid.

Het model en haar juridische team beweerden dat Miley in verlegenheid zou kunnen worden gebracht door de ‘onwaarschijnlijkheid van haar eigen getuigenis’ tijdens de depositie, en zei dat ze zich tot het uiterste inspande om de zanger voor de depositie tegemoet te komen door de locatie naar een gehuurde Hilton-hotelkamer te verplaatsen.

In de juridische documenten beweerde Ngom dat de getuigenis die Miley gaf, kan worden gekenmerkt als te fluctueren tussen ‘volstrekt onwaarschijnlijk’ en ‘moedwillig onwaar’.

Het model ontkent ooit lekkende informatie uit de zaak en eiste dat de rechter het verzoek van Miley om de tape af te dichten, zou ontkennen.

De zaak is nog steeds bezig.