Selena Gomez

Selena Gomez breekt het Instagramrecord van Beyonce

juli 26, 2018 0 Door RTV Nieuws Online

Selena Gomez heeft de kroon van Beyonce gestolen als Instagram-gebruiker om in recordtijd een miljoen foto-likes te behalen.

De Come and Get It-hitmaker ging op maandag (23 juli 18) naar de app voor het delen van beelden om fans te bedanken voor hun overvloed aan verjaardagswensen, na het vieren van 26 op zondag met een feest aan boord van een jacht.

‘Weer een jaar later’ ondertitelde ze een reeks foto’s van zichzelf en haar vriendjes. “Bedankt voor alle liefde voor de verjaardag (sic) Ik zou niet dankbaarder kunnen zijn voor jou en mijn beste vrienden om met me te vieren, ik hou van jullie als gek! God zegene je!”

Volgelingen reageerden snel op de post en hielpen haar de mijlpaal van een miljoen bereiken in slechts 13 minuten, waarmee ze de nieuwe sociale-mediatitel verdiende.

Beyonce had eerder het record afgelopen zomer (17) onderuit gehaald, na het debuut van haar pasgeboren tweeling Rumi en Sir Carter in een uitgebreide fotoshoot, die acht miljoen ‘likes’ binnen 12 uur opleverde.

Selena was al een Instagram-koningin, want ze heeft de grootste fan-aanwezigheid op het platform met 139 miljoen volgers.

De zangeres / actrice heeft voldoende reden om de vieringen in stand te houden, want ze is ook net de tweede rijkste Instagramster van 2018 genoemd.

Ambtenaren op Hopper HQ onthulden zijn jaarlijkse Instagram Rich List op dinsdag (24 juli 18), toen ze onthulden welke beroemdheden het meeste geld verdienen met gesponsorde berichten online.

Kylie Jenner stond bovenaan de poll temidden van claims die suggereren dat ze tot $ 1 miljoen (£ 760.000) per social media-post kan aanrekenen, terwijl Selena er net achter staat en voor elke advertentie $ 800.000 (£ 608.000) verrekent.