Demi Lovato

Tweede Demi Lovato documentaire serie tijdelijk stil gezet

juli 28, 2018 0 Door RTV Nieuws Online

Demi Lovato was bezig met het maken van een tweede documentaire serie voor haar vermoedelijke overdosis.

De zangeres werd op dinsdag (24 juli 18) opgenomen na een noodsituatie in haar huis in de Hollywood Hills, en op vrijdag (27 juli 18) onthulde YouTube-manager Susanne Daniels dat ze samen met de Cool For the Summer-hitmaker aan een andere achter de rug hadden gewerkt. -scènes worden getoond in de loop van 2017 Simply Complicated.

Het nieuwe project ging later dit jaar (18) op première, maar Daniels geeft toe dat het meer dan waarschijnlijk zal worden uitgesteld in het licht van Demi’s worstelingen.

“Ik hoop dat ze zich beter voelt,” zei ze. “Demi Lovato is mijn held, ze is eerlijk en zo openhartig over haar strijd …”

“We willen dat ze beter wordt, en dan zal ze beslissen wat ze wil zeggen of niet zeggen,” voegde ze eraan toe. “(Het is) aan Demi, wat ze wil zeggen en wat ze wil doen.”

Gewoon Ingewikkeld toont de popster die openlijk spreekt over haar verslaving in het verleden, terwijl ze haar jarenlange alcohol- en drugsmisbruik gedetailleerd beschrijft.

Demi, 25, heeft haar vermoedelijke overdosis nog niet persoonlijk behandeld, maar haar vertegenwoordiger heeft fans er al toe aangespoord niet alles te geloven wat ze in de pers lezen.

“Demi is wakker en met haar familie die iedereen wil bedanken voor de liefde, gebeden en steun,” deelde de woordvoerder dinsdag laat in een verklaring. “Sommige van de informatie die wordt gerapporteerd is onjuist en ze vragen respectvol om privacy en niet om speculatie omdat haar gezondheid en herstel op dit moment het belangrijkste is.”